BURSA (İGFA) – “Çocuklarımız bizim aynamız, geleceğimizin liderleridir” diyen CHP Mudanya Belediye Başkan aday adayı Şenol Seven, tüm çocukları daha sağlıklı, mutlu ve daha çok korunduğu erdemli bir dünyada yaşatma arzusunda olduklarını söyledi.

“ÇOCUKLARIMIZIN YETİŞMESİNDE DAHA DİKKATLİ OLACAĞIZ”

“Çocukları ile ilgilenen, onların eğitimine önem veren toplumlar her zaman başarılı olmuştur” diyen Seven, torunlarıyla birlikte verdiği mesajında şunları kaydetti:

“Çocuklarımız, bizim en kıymetlilerimizdir. Hem bugünlerimiz için, hem de yarınlarımız için çocuklarımızın haklarını gözeterek çalışacağız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde daha dikkatli olacağız. Özgürlüklerini her alanda sonuna kadar yaşayabilecekleri bir gelecek bırakacağız. Yerelde de yapacağımız çalışmalarla kendiyle ve toplumla barışık, özgüveni yüksek bireylerin gelişimini hep birlikte sağlayacağız. Çocuklarımız, geleceğe bırakacağımız en büyük mirasımızdır.”

Sıradaki Haberi Oku  Mavi yengeçler balıkçıların ağlarına zarar veriyor

You may also like

© Telif Hakkı %year%, Tüm Hakları Saklıdır  |   Seojen
Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Resim Yükle - Gündem - Youtube ücretsiz abone - fue hair transplant - Acibadem - antalya hava durumu hair transplant turkey - İzmir Haber - Yaşam -