ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan da telefonla bölgede görev yapan askerlere seslenerek, yeni yıllarını kutladı.

Bakan Güler ve beraberindeki heyet, 6. Kolordu Komutanlığına ve Müşterek Özel Görev Kuvvet Komutanlığına geçerek burada görev yapan Mehmetçik’in yeni yılını kutladı.

“Suriye sınırlarındaki bu mücadelede aldığımız neticeler, oralarda verdikleri kahramanca mücadele her an bizim için ne denli güvende olduğumuzun işaretidir.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere şifalar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2023 yılını nasıl geride bıraktığımızı, bırakmakta olduğumuzu herhâlde anlatmaya gerek yok. Ama umuyorum ki bundan sonraki süreçte biz kahramanlarımızla birlikte güvendeyiz, güvenlikteyiz ve bu şekilde de yolumuza Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Ben bütün er, erbaş, bütün komutanlarımızın gözlerinden öpüyorum ve 2024’ün de hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum. Sizlere selam, sevgi, saygılarımı gönderiyorum.” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haberi Oku  Ekrem Yüce: "Baki kalan, kubbede hoş bir sada imiş"

You may also like

© Telif Hakkı %year%, Tüm Hakları Saklıdır  |   Seojen
Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Resim Yükle - Gündem - Youtube ücretsiz abone - fue hair transplant - Acibadem - antalya hava durumu hair transplant turkey - İzmir Haber - Yaşam -