![](https://www.orduhaberler.org/wp-content/uploads/2022/02/siirtte-eren-kis-24-sehit-jandarma-astsubay-kidemli-cavus-erkan-yalcin-operasyonu-baslatildi-rM4j1PQW.jpg)
Bölgede barınan teröristleri ARA-BUL-YOK ET taktiğiyle etkisiz hale getirmek, eylem hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek maksadıyla, Siirt İlinde “Eren Kış-24 (Siirt-Akmeşe) Şehit J.ASB.KD.ÇVŞ. Erkan Yalçın” operasyonu başlatıldı.
Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (545) personel [(39) operasyonel tim] görev alıyor.
Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Kış Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor.
Hibya Haber Ajansı